En god opskrift på en mættende
salat med kartofler. Særlig lækker med nye kartofler. Server som frokostret med
brød til eller som del af en buffet.
Arbejdstid: 10 min.
Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
400 g kogte
kartofler
grøn salat
1 dåse tunfisk
1 lille rødløg
(finthakket)
evt. 2-4
ansjosfileter
1 bdt persille
Dressing:
1 spsk citronsaft
2-3 spsk olie
1 fed hvidløg
1 spsk kapers
salt og peber
*
Pisk en dressing
sammen af citronsaft, olie, knust hvidløg og kapers.
Smag til med salt og
peber.
Skær kartoflerne i
skiver, tern eller både og vend dem i dressingen.
Anret på skyllede og
slyngede salatblade.
Fordel brud af
afdryppet tunfisk og finthakket rødløg over kartoffelsalaten.
Pynt evt. med
ansjosfileter og hakket persille.
Her kan du se flere frokostretter og gode
råd i TEMAER
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin