Lav en lækker marinade med appelsin og sennep, og brug den
både til de grillstegte rejer og fennikelbådene. Nemt og lækkert.
Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 15 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
175-250 g frosne, rå tigerrejer med skal
1-2 fennikel
1 appelsin
1 spsk olie
dild eller mynte
Marinade:
1 økologisk appelsin
2 tsk dijonsennep
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk olie
salt og peber
Tilbehør: brød
*
MARINADE: Riv appelsinskallen fint og pres saften og rør det
sammen med sennep, vineddike og olie.
Smag til med salt og peber og del marinaden i to portioner.
PIL rejerne, men lad halerne sidde. Mariner dem i en portion
marinade.
SKÆR fennikelknoldene i både og steg dem gyldne og møre på
en varm grill eller grillpande smurt med olie ca. 10 min.
SKÆR skrællen af appelsinen og skær frugtkødet i både eller
skiver.
Vend de grillstegte fennikelstykker sammen med
appelsinstykker, marinade og lidt fintsnittet dild eller mynte .
STEG rejerne (evt. på spid) 2-3 min. på hver side på en varm
grill eller en grillpande.
De skal lige skifte farve og blive røde.
Server med salaten og brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin