Logo

Røget struds med grillede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røget struds
2 avocado
1-2 aflange radicchio
100 g rucola
salt
peber
mild olivenolie
balsamico
1 citron
40 g pinjekerner
1 fed hvidløg
parmesanostflager
20 g reven parmesanost

Skær kødet i næsten papirstynde skiver og spred dem ud på 4 tallerkener.
Del hver avocado i 6 både, dryp dem med lidt citronsaft, smør dem med olivenolie og grill dem.
Skær radicchio-salaten i 6-8 både og grill dem.
Rist pinjekernerne let gyldne i ovnen og blend dem herefter med olivenolie, reven parmesan, hvidløg og lidt citronsaft til en cremet konsistens.

Anret de grillede grønsager på kødet med rucolasalaten, der lige er vendt med lidt olie, balsamico, salt og peber.
Drys parmesanflager udover og læg pinjekerneolie omkring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her