Porrer, ost og lufttørret skinke er en kombination fuld af smag. Prøv selv ...
12 mellemstore porrer, rensede og vaskede
2-3 spsk smør eller olivenolie
havsalt og peber
12 tynde skiver fontina eller goudaost
30 friske salvieblade
12 store skiver lufttørret skinke
Kog porrerne i 4-5 minutter.
Hæld vandet fra, lad porrerne køle af og pres det meste af væsken ud af dem.
Forvarm ovnen til 190°C.
Pensl porrerne med smør eller olie og kværn salt og peber ud over.
Begynd med en skive ost, læg et stykke skinke på og slut af med en porre.
Rul det hele sammen, mens du stikker et par salvieblade ind imellem.
Læg porrepakkerne i et ovnfast fad.
Riv de tiloversblevne salvieblade i mindre stykker og drys dem over porrepakkerne sammen med et skvæt olivenolie.
Sæt fadet i ovnen og bag porrerne i 10-15 minutter, skinken er sprød, og porrerne begynder at syde.