Små pølsepakker smager også skønt på picnic.
Lav en pizzadej som til "Picnicpizza" og form cirkler (5 cm i diameter) af dejen.
Læg en pølse (cocktailpølse eller lign.) i midten sammen med lidt ketchup og pak pølsen ind, så den får dej på begge sider.
"Pigs in a blanket", som de kalde på engelsk, bages færdig på samme måde som picnicpizzaer.
Picnicpizza:
700 g hvedemel
2 tsk salt
40 g gær
4 dl lunkent vand
1 spsk olie (rapsolie, olivenolie eller anden madolie)
Fyld:
200 g peperonipølse skåret i tern
3 spsk tomatpure
1 dl reven mozzarellaost
1 dl reven cheddarost
oregano, salt og peber
Bland 500 g af melet sammen med salt.
Rør gæren ud i kropstempereret vand (37°C) og bland væsken samt olien sammen med melet.
Ælt dejen godt igennem og tilsæt mere hvedemel, til du har en smidig dej.
Lad dejen hvile et lunt sted i godt en time.
Bag pølsepakkerne i ovnen ved 220°C i ca. 20 minutter.
Tips: Pølsepakkerne behøver ikke nødvendigvis at bages i ovnen. Den kan også laves i en campingpande med låg og svagt blus eller på resterne af grillens gløder (vend ofte).