1 ½ kg røde kartofler skåret i 2 cm stykker
2 spsk æbleeddike
1 ½ tsk salt
4 hårdkogte hakkede æg
2 stilke bladselleri skåret i skiver
⅔ hakket dildpickles
⅔ dl mayonnaise
1 spsk dijonsennep
¼ tsk cayennepeber
3 skalotteløg skåret i skiver
1 ¼ dl hakket persille
Læg kartoflerne og så meget vand, at de er dækket, i en 4 l. gryde over
kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 20 minutter,
eller indtil de er møre.
Hæld vandet fra.
Bland imens mayonnaise, pickles, eddike, dijonsennep, salt og cayennepeber i en stor skål.
Tilsæt kartofler, æg, skalotteløg, selleri og persille.
Vend det hele godt sammen.
Stil salaten koldt indtil den skal serveres.