Logo

Pasta med ostesauce, oksekød og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med ostesauce, oksekød og svampe

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

300 g frisk pasta

200 g okseinderlår

100 g østershatte

Ostesauce:

2 dl mælk eller fløde

50 g revet ost

½ mozzarella

Revet muskatnød

Salt og peber

Smørbolle, se opskrift

En lille håndfuld hakket persille

  

Mælken bringes i kog i den lille gryde, tilsættes ostene samt krydderierne.

Jævnes med smørbollen. Gryden tages af blusset.

Kog pastaen næsten mør i rigeligt vand med salt i den store gryde.

Kødet skæres i tykke strimler.

Svampene i kvarte stykker.

Kødet steges sammen med svampene på panden.

Varm ostesaucen igennem og tilsæt hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 8.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her