Logo

Panering - Cajunkrydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette er den velkendte krydderiblanding, der bruges til traditionelle "mørke" retter, og den giver virkelig et frisk pust til kylling, svinekød, lam og kødfyldte typer fisk såsom sværdfisk. Du burde kunne finde løg- og hvidløgskorn i de fleste supermarkeder ved siden af de andre krydderier, men vær opmærksom på, at du ikke tager smagstilsat salt ved en fejl, da det vil gøre maden for salt. Passer til ca. 900 g kød eller fisk.
 
2 tsk stærk paprika
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret oregano
1 tsk sorte peberkorn
1 tsk hvide peberkorn
1 tsk løgkorn
1 tsk hvidløgskorn
1 tsk salt
1 tsk spidskommenfrø
 
Mal alle ingredienser til et fint pulver i en elektrisk kaffemølle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her