Logo

Panering -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en god panering kan du komme på maden, for at give den en anderledes smag, før du griller.
 
En krydderipanering er en kombination af tørrede krydderier, der er stødt til et fint pulver. De kan enten kommes direkte på kødet eller blandes op til en pasta med en smule olie, før du bruger dem, og de vil give en dejlig sprød, og mere tør overflade på alt grillet kød og fisk. Resterne af blandingen kan gemmes i en lufttæt beholder til senere brug, men de taber gradvist smagen, så det er bedst, hvis du laver dem lige før, du skal bruge dem.
 
Urtepanering er en blanding af friske urter og krydderier, der er blandet sammen til en pasta med lidt olie og citronsaft. De har ikke en særlig god holdbarhed, så de skal bruges med det samme.
 
- Fjern skindet på kyllingen, før du kommer den tørre eller våde panering på.
- Snit overfladen på fisken eller kødet, før du kommer paneringen på, så smagsstofferne kan trænge ordentligt ind i kødet.
. Dæk kødet eller fisken med krydderi- eller urtepaneringen og lad det hvile i mindst en time, før det tilberedes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her