● Sørg for, at din grill er varm nok, før du lægger maden på.
● Grill altid med låget på, så får du det bedste resultat.
● De stegetider, der angives i opskrifterne, er kun omtrentlige, fordi de trods alt afhænger af mængden af mad, madens størrelse og form og naturligvis vejret. Hvis det er køligt, skal du øge stegetiden en smule, og omvendt skal du grill~ tingene i lidt kortere tid, hvis det er meget varmt.
● Hvis der ligger meget på stegeristen, skal du beregne lidt længere stegetid, end hvis du kun griller nogle få ting. Sørg for, at der er mellemrum mellem de enkelte ting på risten, så varmen kan stege dem på alle sider.
● Skær overflødigt fedt af bøffer, koteletter og stege, så der ikke er mere end højst 5 mm. Det er med til at forhindre, at flammerne blusser op.
● Når du bruger marinade, glasering eller sauce med et højt sukkerindhold, eller andre ingredienser der nemt brænder på, skal du kun pensle maden de sidste 10-15 minutter af stegetiden.
● Paletknive og tænger er bedst, når du skal vende mad på grillen, men lad være med at trykke burgere og lignende flade, for så løber saften og dermed smagen ud.