Nektariner med skinke:
2 nektariner
6 skiver lufttørret skinke
flydende honning
Skær hver nektarin i 12 både.
Halver skinkeskiverne på langs, og vikl et stykke skinke omkring hver nektarinbåd.
Læg nektarinbådene på et fad, og dryp lidt honning over.
Toastsnack:
Små saltede crackers (fx tørrede toasts eller Tuc)
3 spsk mayonnaise / dijonnaise
1 fed hvidløg
½-1 tsk tørret oregano
fetaost (gerne fåre- eller gedefeta) eller moden brie
soltørrede tomater semi dry eller i olie
frisk oregano eller basilikum som pynt
Rør mayonnaise, presset hvidløg og oregano sammen.
Smør brødene eller kiksene med mayonnaisen.
Skær fetaosten i passende stykker.
Kom en soltørret tomat og fetaost på hvert stykke brød eller på hver kiks.
Pynt evt. med frisk oregano eller basilikum.
Lakseappetizer på pumpernikkel
12 små runde skiver pumpernikkel
1 dl peberrodscreme eller Miracle Whip - rørt med nyrevet peberrod
200 g røget laks i skiver
evt. høvlet peberrod
Smør brødet med peberrodscreme.
Skær laksen i passende stykker og arranger kødet på brødene.
Pynt med høvlet peberrod.