Skulle der blive rester fra dips, kan de med fordel bruges som sandwichcreme.
Pestodip:
3 spsk basilikum eller tomatpesto
2 dl græsk yoghurt eller cremefraiche
salt og peber
½ tsk sukker
Peanutdip:
2 spsk peanutbutter
1-2 spsk citronsaft
1 tsk revet citronskal fra økologisk eller usprøjtet citron
1,5 dl græsk yoghurt
salt og peber
lidt chilisauce eller lidt finthakket frisk chili
Tzatziki:
½ agurk
½ grøn peberfrugt
2 dl græsk yoghurt
1-2 fed hvidløg
salt og peber
Tilbehør: godt med nachos naturel
Rør pestodippen godt sammen og smag den til.
Rør peanutbutter, citronsaft og -skal sammen.
Bland yoghurt i, og smag til med salt, peber og chili.
Riv agurk og peberfrugt groft.
Pres overskydende væde væk.
Rør yoghurt og presset hvidløg sammen.
Vend agurk og peberfrugt i, smag til med salt og peber.
Nu er det bare at få gang i cremen.