Logo

Muslinger med persille og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muslinger med persille og hvidløg

Brug direkte grillning - opsknften er beregnet til 4 forretter - hvis du skal

bruge den som hovedret, skal du gange opskriften op med 2

 

1 kg muslinger

½ dl olivenolie

1 skalotteløg, finthakket

1 fed hvidløg, finthakket

1 dl hvidvin

100 g usaltet smør

1 lille bdt persille, hakket

havsalt og peber

 

Rens muslingerne og smid de muslinger ud, som er ødelagte eller åbne,

Varm en sauterpande på grillen og tilsæt olivenolie.

Kom skalotteløg og hvidløg i den varme olie og sauter løgene, til de er møre, uden at tage farve.

Tilsæt muslingerne og hvidvin, og lad dem dampe under låg i 10 minutter, indtil de har åbnet sig,

Fordel smør og hakket persille over.

Krydr med salt og peber og server med godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her