Logo

Skaldyrsspid med mangosauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g havtaskefilet uden skind
8 rå kinarejer
8 mellemstore kammuslinger

Mangosauce:
1 ½ dl kokosmælk
1 fed hvidløg
1 lille grøn chili
1 hakket mangofrugt uden skal
Saft af 1 lime
2 spsk friskhakket koriander
Salt og peber

Mangosauce:
Kog kokosmælk, hvidløg og chili ca. 10 minutter og køl det af.
Hæld det i en foodprocessor og blend det sammen med mango, citronsaft og koriander.
Smag til med salt og peber og kom saucen i en skål.

Spid:
Forvarm grillen. Skær havtasken i 8 terninger.
Stik havtaske, rejer og kammuslinger på tynde spid.
Drys salt og peber over og læg dem på en let olieret grillrist.
Grill dem 8-10 minutter, vend dem jævnligt.
Server dem straks med mangosaucen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her