Kombinationen af citron og lime passer altid godt sammen med fisk. Lad ikke fisken marinere i frugtblandingen længere end jeg har foreslået, ellers vil du opdage at citrussafterne begynder at "tilberede" fisken og gøre konsistensen alt for blød.
16 klargjorte store eller små kammuslinger i deres skal
16 rå pillede tigerrejer
450 g havtaskefileter, skåret i tern på 2,5 cm
3 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
2 spsk hakket frisk kørvel eller persille
salt og friskkværnet sort peber
1 appelsin, halveret og skåret i tynde skiver
1 citron, skåret i tynde skiver
1 lime, skåret i tynde skiver
8 x 25 cm fine metalspid
Bland olie, citronsaft, hakket kørvel eller persille og lidt salt og peber sammen i en stor skål.
Tilsæt kammuslinger, rejer og havtaske og bland det godt sammen.
Dæk til og lad det marinere ved stuetemperatur i 30 minutter eller i op til 2 timer i køleskabet.
Sæt kammuslinger, rejer og havtaske på spiddene, skiftevis med sammenfoldede stykker appelsin, citron og lime.
Grill kebabspiddene over mellemvarme kul i 8-10 minutter, idet du vender dem og pensler dem med den resterende marinade en gang i mellem.