Oliven marineret i olie med andre krydderier er ikke noget nyt, men ideen med at servere dem varme er anderledes og lækker. Bare spørg Mamma Tahsia.
Til 4 personer
100 g udstenede sorte, græske kalamataoliven
100 g udstenede grønne oliven
1 ½ spsk knuste korianderfrø
2 strimler citronskræl, halveret
2 strimler appelsinskræl. halveret
2 små laurbærblade, i halve
2 fed hvidløg i skiver
Bladene fra to kviste frisk timian
175 ml olivenolie
2 spsk citronsaft
2 spsk appelsinsaft
salt og friskkværnet sort peber
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og lad dem marinere i mindst 2 timer.
Lav små skåle af 4 x 30 cm firkanter af folie og fordel olivenblandingen i dem.
Sørg for at hver skål får en strimmel citron- og appelsinskræl, samt et halvt laurbærblad.
Knib kanterne sammen så der dannes en lille lukket pakke og stil dem i siden af grillen i 5 minutter, til de er blevet varmet igennem.
Flyt dem, lad dem køle lidt ned og server dem med masser af friskt brød med skorpe og en kølig krydret hvidvin.