Heksens Midsommerret
Skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke
Olie til pensling
Marinade:
4 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2 fed hakket hvidløg
Peber
Bagte grønsager:
1 stor gulerod i små tern
1 gul peberfrugt i små tern
8-10 små cocktail tomater i kvarte
1 rødløg i tynde både
125 g champignon i små tern
½-1 finthakket frisk rød chili
Rørsukker
1 spsk smør
Groft salt
Bland marinaden til kødet. Dup kødet tørt og læg det i en plasticpose.
Hæld marinaden ved og lad det marinere 1-2 timer i køleskab.
Fordel grønsagerne på 4 stykker folie. Drys en anelse sukker over. Læg en klat smør ovenpå hver bunke grønsager og krydder med salt. Luk folien sammen. Grill foliepakkerne i ca. 5 minutter. Vend pakkerne når halvdelen af tiden er gået. Der skal stadig være bid i grønsagerne.
Grill kødet ca. 2 ½ minut på hver side og krydder med salt og peber.
Tilbehør - Grillede hvede Tortillas:
Bred et tyndt lag smør ud over brødene. Fold brødene til halvmåner og grill dem ½-1 minut på hver side.
”Flyv du bare til Bloksbjerg, gamle heks, så vi kan få madro” Denne ret smager af dansk sommer, når den er bedst. Bør nydes med en god flaske rødvin eller en kold pilsner.