Logo

Lam med rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g lammekød
½ dl olivenolie
saft af ½ citron
1 tsk det 5. krydderi
6 små kviste rosmarin

Rør en marinade af olie, citron, det 5 krydderi og rosmarin. Skær lammekødet i tern og vend det i marinaden. Hæld kød inkl. marinade i en frysepose og bind en knude. Læg posen koldt, indtil kødet skal på bålet. Fordel skiftevis lammekød og rødløg skåret i kvarter på spid.
Tips: Det 5. krydderi kan købes i velassorterede supermarkeder og er en krydderiblanding af bl.a. stjerneanis, kanel og nellike. Sammen med rosmarin er det fremragende til lam.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her