50 g pinjekerner
25 g smør
¾ tsk stødt spidskommen
¾ tsk stødt kanel
¾ stødt koriander
¾ tsk stødt allehånde
2 tsk brun farin
4,5 dl grønsagsbouillon
350 g couscous
115 g rosiner
3 spsk hakket frisk koriander
salt og friskkværnet peber
A. Rist pinjekernerne på en tør teflonpande i 1-2 min., til de er let gyldne.
B. Smelt smørret i en lille kasserolle og tilsæt spidskommen, kanel, koriander, allehånde og farin.
Lad det koge ved svag varme i 1-2 min.
Tilsæt grønsagsbouillon og bring det i kog.
Rør couscoussen i, læg låg på og tag kasserollen af varmen.
Lad den stå i 5 min., til grynene er svulmet op og er blevet bløde.
C. Rør med en gaffel pinjekerner, rosiner, hakket koriander, salt og peber i couscoussen.