Logo

Krydrede ruller med tomat og courgette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydrede ruller med tomat og courgette

 

Fars til hverdagsgrillen - En nem og lækker menu: krydrede oksekødsruller, stegt med tomater og courgetteskiver. Saftige, møre oksekødsruller og velsmagende kartofler.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

#

600 g hakket oksekød

2-3 skalotteløg

2 fed hvidløg

2 spsk rasp

1 spsk olie

2 spsk vand

salt og peber fra kværn

1 tsk paprika edelsüss eller 1 tsk barbecue krydderi

1 spsk friskhakket kryddergrønt

Desuden:

4 små courgetter

6-8 tomater

1 tsk barbecue krydderi

olie til pensling

persille

*

1. Ælt kødet med finthakket løg og hvidløg samt rasp, olie, vand, krydderier og krydderurter.

Form det til 8-10 ruller, der skal hvile koldt 10-15 min.

 

2. Skyl courgetter og tomater.

Skær begge dele en gang over og drys med barbecue-krydderi.

 

3. Kød og grønsager pensles med olie og steger i god afstand fra gløderne, 10-12 cm.

Steg rullerne og courgetter 5-8 min. og vend dem ofte især rullerne.

Tomaterne behøver kun at stege på snitfladen, ca. 3 min.

 

4. Drys med hakket persille.

Server grove flutes til. Kartoffelmos er også dejligt tilbehør.

 

Variationer:

Farsrullerne kan tilsættes finthakkede champignon, små terninger af peberfrugt eller sprøde baconterninger og krydres med hvidløg, reven peberrod eller moset grøn Madagascarpeber.

Samt et lækkert grill-fad med krydrede ruller og grillstegte grønsager.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her