800 g mørt skært kalvekød (4 cm højt)
peber
olivenolie
100 g rucolasalat
100 g champignon
50 g pinjekerner
200 g parmesanost i et stykke
salt
3 spsk olivenolie
1 tsk balsamisk eddike
1 fed hvidløg
2 tsk citronsaft
Rens kødet for evt. sener og gnid det med peber og dryp med olivenolie.
Steg det på grillen i tre minutter på begge sider.
Lad kødet hvile dækket med aluminiumsfolie.
Rens salaten og fordel den på et fad, rens champignon og høvl dem i fine stykker over salaten.
Rist pinjekernerne på en tør pande og fordel dem over salaten.
Høvl parmesanosten over det hele.
Lav en dressing af olivenolie, knust hvidløg, balsamisk eddike, citronsaft og salt og fordel den over salaten.
Skær kødet i strimler og fordel det over salaten.
Server med brød til.