Logo

Kalvebøf med stegt citron og bulgursalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvebøf med stegt citron og bulgursalat

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

4 stykker kalvekød

2 citroner

4 dl bulgur

½ pakke lucernespirer

2 håndfulde friske ærter

½ bundt basilikum

1 rødløg

1 bæger feta

1 krølsalathoved

Salt og peber

Olie

 

Kog 8 dl letsaltet vand og hæld det over bulguren i den store gryde.

Vandet skal stå ca. 2 cm over grynene.

Lad dem trække i ca. 10 min.

Bland bulguren med skåret basilikum og lidt olie.

Ærter, feta, skåret rødløg, spirer og snittet krølsalat blandes sammen og bulguren vendes i.

Skær citronerne igennem og steg den overskårne side på en tør pande et par min.

Dernæst steges bøfferne på panden i lidt olie ­ca. 3 min. på hver side.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her