Logo

Honningglaserede kyllingespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g kyllingfilet uden skind
4 spsk yoghurt naturel
2 fed hvidløg
2 ½ cm reven ingefær
½ tsk salt
1 spsk karrypasta
3 spsk flydende honning
1 spsk citronsaft
1 spsk friskhakket mynte

Skær kyllingekødet i 1 cm store tern.
Bland yoghurt, hvidløg, ingefær, salt og karrypasta i en skål.
Vend kyllingekødet i blandingen.
Mariner det 2 timer. Forvarm grillen.
Stik det marinerede kyllingekød på 24 cocktailpinde.
Grill dem 2-3 minutter på hver side.
Varm i mellemtiden honning og citronsaft.
Pensl det på kødet og drys mynten over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her