Logo

Grillstegte foreller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte foreller 


Foreller er velegnet til grill, men varmen må ikke være for stærk. Pakker du forellerne i alufolie, undgår du, at skindet hænger i risten, men den bedste grillaroma får du når forellerne lægges direkte på risten eller ind i en fiske-grillnet.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

#

4 friske eller evt. frosne foreller

2 citroner

peber fra kværn olie

*

1. Rens evt. forellerne, men lad hoved og hale sidde på.

Benene skal heller ikke tages ud.

Skyl dem helt fri for slim.

Dup dem tørre både ind- og udvendigt med køkkenrulle.

 

2. Drys fiskene ind- og udvendigt med peber og dryp med saften af den ene citron.

De pensles med olie, evt. en hjemmelavet krydret olie (se opskrifter).


3. Læg fiskene direkte på grillen eller i specielle grillnet (se billede nederst).

Steg dem 8-10 min. på hver side.

De skal pensles med olie af og til.

 

4. Serveres hele eller i fileter med citronbåde, evt. også en remouladesauce(se opskrift).


Grillstegte foreller

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her