1 ½-2 kg lammebryst
1 dl olie (oliven)
1 spsk rosmarin
2 fed hvidløg
salt
peber
Pastasalaten:
300 g pasta
2 røde peberfrugter
5 tomater
1 agurk
100 g frosne ærter
1 salathoved
Dressing:
1 dl olie
½ dl vineddike
1 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
1 tsk salt
1 tsk peber
Kog pastaen og lad den køle af. Tænd grillen, inde eller ude i haven. Bland olie, rosmarin, hvidløg. Læg lammebrystet på en penslet rist. Det evt. lammebrystet, så den tykke del kan grilles lidt længere. Pensl kødet med olien. Grillsteg kødet i ca. 20 min. på hver side afhængig af varmen fra grillen. drys salt og peber på, når det er stegt. Bland salatdressingen. Skær grønsagerne i små stykker. Bland pasta og grønsager i dressingen. Skær det færdigstegte lammebryst ud i portioner og server det med pastasalaten og flûtes.