Logo

Grillstegt laks med dild og peberrods-tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g laks, 4 skiver
1 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
peber, friskkværnet

Tærtedej:
2 dl hvedemel
75 g smør
2 spsk vand

Fyld:
3 æg
1 tsk salt
2 dl fløde 13%
peber, friskkværnet
1 spsk peberrod, friskreven
1 dl dild, hakket

Hak hvedemel og smør sammen og findel det til en grynet masse. Tilsæt vand og ælt dejen sammen. Tryk eller rul dejen ud i en tærteform, ca. 20 cm i diameter, og bag den ved 225 º i ca. ti min. Pisk æggene sammen med fløde, peberrod, dild, salt og peber. Hæld det i den halvbagte tærte og fortsæt bagningen i ca. 20 min., til æggemassen er fast. Pensl laksen med olie blandet med citron, salt og peber, og grill fisken over gløderne 3-4 min. på hver side. Servér laksen med tærten og letkogte grønsager, fx. buketter af broccoli og små, nye løg og gulerødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her