Når grillen alligevel er tændt op, så tilbered også
desserten over de varme kul.
Arbejdstid: 25 min. Grilltid: 10 min. 6 personer.
#
1 stor moden ananas
Romcreme:
¼ liter piskefløde
2 spsk flormelis
½ vaniljestang
2 spsk hvid eller brun rom
*
SKÆR ananassen over på langs.
Skær hver halve ananas i tre stykker på langs.
Læg dem på den varme grill og steg dem, til de er varme og har
et pænt grillmønster på begge skæreflader.
ROMCREME: Pisk fløde, flormelis og vaniljekorn til blødt
skum.
Vend rom i cremen.
ANRET de grillede ananas med romcreme og server.
Spis desserten med kniv og gaffel.
TIPS: Romcremen er så lækker, at en dobbelt portion måske er
nødvendigt.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin