400 g kyllingefilét eller kyllingebryst uden skind
1 grøn peberfrugt
2 skiverfrisk ananas
3 spsk olivenolie
1 spsk sojasauce
2 tsk karry
salt og peber
Bulgursalat:
4 dl bulgur
50 g rosiner
50 g pinjekerner
2 tsk karry
Tør kyllingekødet og skær det i tern.
Halver peberfrugten, fjern frøstole og kog dem i ca. 5 min.
Skær peberfrugt og ananas i tern.
Sæt skiftevis kylling, peberfrugt og ananas på grillspid.
Rør en marinade af olie, soja, karry, salt og peber.
Pensl grillspiddene med marinaden og grillsteg dem i 8-12 min.
Vend dem under stegningen.
Bulgursalat:
Kog bulgur som angivet på emballagen.
Vend rosiner, pinjekerner og karry i bulguren og server salaten til grillspiddene.