¾ kg kalveklump
2 spsk karry
1 dl yoghurt naturel
½ spsk salt
Tomat-salsa:
4 tomater
1 salatløg
1 agurk
1 grøn peberfrugt
1 spsk olivenolie
½ limefrugt
1 spsk tabascosauce eller anden chilisauce
salt
4-8 kuvertbrød
Bland karry, yoghurt og salt i en rumlig skål.
Skær så kalvekødet ud i tern på ca. 3 x 3, så det kan side på et grilspid.
Kom kalvekødet ned i skålen til karryblandingen og lad det marinere i køleskabet 1 time.
Tag så kødterningerne op og sæt dem på grillspid.
Tomat-salsa:
Tomaterne skæres i små tern på ½ x ½ cm.
Kernerne skrabes ud og smides væk.
Løget hakkes fint.
Agurken flækkes på langs, og kernerne skrabes ud med en teske.
Agurken og peberfrugten skæres i tern på samme størrelse som tomaterne.
Alle grønsagerne blandes med olivenolie, fint revet limeskal og saft af den halve limefrugt.
Dette er en salsa, og den smages nu til med tabasco salt.
Tænd grillen.
Pensl den rene grillrist med lidt olie og grill spiddene i ca 3-5 min på alle 4 sider
Server tomatsalsaen og lune kuvertbrød til det grillede kalvekød
Tips: Grillet brød passer også godt til denne ret.