Logo

Merian- og timiansmarineret svinemørbrad med tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Merian- og timiansmarineret svinemørbrad med tomatsalsa

Svinemørbraden bliver saftig og lækker af krydderurtemarinaden.

 

600-700 g svinemørbrad i 1-1 ½ cm tykke skiver

Tilbehør: Ris


Marinade:
6 fed hvidløg

2 tsk havsalt

Bladene af ½ potte merian

Bladene af ½ potte timian

2 laurbærblade

2 tsk paprika

1 tsk cayennepeber

Friskkværnet sort peber

2 dl olivenolie

 

Tomatsalsa:

4 solmodne tomater i tern

1 skive vandmelon, ca. 200 g, i tern

10 cm agurk, evt. skrællet, i tern

1 finthakket rødløg

2 finthakkede fed hvidløg

Saft af ½ lime

½ spsk sukker

½ potte finthakket basilikum

½ potte finthakket persille

½ dl olivenolie

1 spsk balsamicoeddike

 

Marinade:
Stød hvidløg, havsalt, merian, timian, laurbærblade, paprika, cayennepeber og sort peber i en morter.

Tilsæt derefter olien under omrøring, lidt ad gangen.

Læg svinemørbradsskiverne i en frysepose.

Hæld marinaden ved kødet og ælt det let.

Lad kødet marinere heri natten over.

 

Tomatsalsa:

Bland tomat, vandmelon, agurk, rødløg, hvidløg, limesaft, sukker, basilikum, persille, olivenolie og balsamicoeddike og lad salsaen trække et køligt sted.

Grill svinemørbraden på begge sider på en udendørs grill eller på en grillpande. Server med kogte ris og tomatsalsa.

 

Grønsager pr. person: Ca. 200 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her