Logo

Friterede blæksprutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g blæksprutter
½ dl olie
250 g hvedemel
1 æggeblomme
½ dl øl
2 dl vand
2 æggehvider
5 g salt
 
Blæksprutterne bankes og skæres i ringe.
Tørres af i et viskestykke.
Øl, æggeblomme, vand og olie blandes sammen og piskes med melet til en glat dej. Stil dejen i køleskabet, og lad den hvile i ca. 1 time.
Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Blæksprutteringene dyppes i dejen og friteres gyldne i olie (solsikkeolie
eller olivenolie).
De friterede ringe lægges på fedtsugende papir og drysses med salt. Serveres med citron og evt. krydderurtemayonnaise.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her