700 g skinkemignon i skiver á 1 cm. tykkelse
olie til pensling
salt
peber
Persillesmør:
250 g smør
1 fed presset hvidløg
½ presset citron
3 spsk hakket persille
salt
peber
½ citron i skiver
salat:
4-6 grapefrugter i fileter
50 g hakkede hasselnøddekerner
Persillesmør:
Rør smørret sammen med de øvrige ingredienser.
Rul det i bagepapir eller pergamentpapir til en pølse og sæt det på køl.
Ved servering skæres det i tynde skiver og anrettes på citronskiverne.
En evt. rest smør kan opbevares enten på køl eller fryses ned.
Grapefrugtsalat:
Skær grapefrugterne fri for skrællen og skær dem ud i fileter og drys dem med hasselnøddekerner.
Skinkemignon:
Pensl skiverne med olie og krydr med peber.
Steg på grill 1 min. på hver side.
Skal vendes et par gange på grillen, da det ellers nemt bliver tørt.
Krydr med salt efter grillning.