350 g skinkemignon
1 spsk stærk karrypasta eller 2 tsk stærk karry
1 spsk olivenolie
salt og peber
Bønnesalat:
400 g grønne bønner
2 æg
1 spsk rødvins- eller sherryeddike
3 spsk olivenolie
2 spsk krydderurter fx. estragon, persille, dild og kørvel
Tilbehør:
750 g nye kartofter kogt med masser af dild
Rør karrypasta med olivenolie, salt og peber.
Fordel blandingen på skinkemignonen og grill kødet på alle sider på en varm grill 5-6 minutter i alt.
Tag kødet af grillen og pak det ind i alufolie.
Grill pakken 20-25 minutter i alt. Vend pakken af og til.
Tag det fra varmen, og lad det hvile ca. 15 minutter, inden kødet skæres i tynde skiver.
Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand ca. 5 minutter, til de stadig har bid. Hæld vandet fra.
Køl dem hurtigt af i koldt vand og lad dem dryppe af.
Hak de hårdkogte æg groft og rør eddike med olie, salt, peber og de hakkede krydderurter.
Vend det hele sammen med bønnerne og drys med finthakkede løg.