200 gram pigvar pr. person
Citron creme:
5 skalotteløg
½ l fiskefond
2 ½ dl hvidvin
saften af 1 citron
100 gram smør
Tilbehør og pynt:
200 gram spinat
50 gram bacon i tern
Pigvar: Fisken skæres ud i passende stykker 2-3 pr. person.
Grill dem på grillpanden eller på udendørsgrillen.
Hvis udendørsgrillen bruges, tages de af, og lægges på et stykke folie, når de har fået striberne og steges færdige der.
Steg dem færdig i ovnen i 5-6 minutter ved 180ºC.
Citroncreme:
Løgene hakkes fint og sauteres af i lidt smør, tilsæt fiskefond, hvidvin og citronsaft og lad det koge ned.
Pisk smørret ind i cremen og smag til med salt og peber.
Spinat og kartofler:
Skyl spinaten grundigt og pluk det i passende stykker.
Svits bacon af i smør og tilsæt spinaten.
Kartoflerne vaskes og koges, serveres med en klat smør og salt.
Anretning:
Anret med pigvar lagt i lag med spinat og bacon i midten, hæld cremen rundt om fisken og server straks.