400 g oksefilet
3 slags salat
1 mangofrugt
1 bdt forårsløg
1 rød peberfrugt
1 spsk Grill Oil Allround
1 spsk ingefær, stødt
Dressing
4 dl olivenolie
1 limefrugt
1 bdt mynte
70 g ristede peanuts, hakkede
3 spsk Grill Oil Allround
Marinér kødet i grillolien, smagt til med ingefær, i ca. 1 time. Grill kødet i ca. 4 minutter på hver side og lad det hvile i ca. 10 minutter. Vask og pluk salaten i små stykker. Skær mango, peberfrugt og forårsløg i tynde strimler og bland dem i en skål med salaterne. Rør en dressing af grillolie, olivenolie, revet limeskal og limesaft. Dressingen blandes i salaten. Skær det stegte kød i tynde, lange skiver og kom kødet på salaten. Drys med de hakkede peanuts samt skåret frisk mynte og servér retten straks.