Når du griller medister bliver den endnu bedre. Den får en
fin og røget smag, og så er den nem at lave i kuglegrill eller gasgrill.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time
#
500 g grovhakket medister
barbecue krydderi
olie til pensling
godt brød i skiver
*
1. Medisterpølsen kan grilles hel eller i stykker, men den
skal have et opkog først i lidt vand på en stegepande.
Lad den simre i 10 min.
Husk at prikke den, så evt. væde kan løbe fra.
2. Lad medisterpølsen dryppe af og dup den helt tør.
Nu drysses den med barbecue krydderi og pensles med olie.
3. Hvis medisteren grilles hel, snos den til en ring, så er
den nemmere at have med at gøre.
Stykkerne grilles som pølser.
Stegetiden er lidt længere end for grillpølser.
Grill pølserne 5-6 min. ialt. Vend dem ofte.
En god kartoffelsalat passer godt til!