2 store svinemørbrad
2 spsk korianderfrø
2 spsk revet citronskal
2 tsk frisk hakket timian
1 tsk salt
1 tsk groft kværnet peber
4 spsk olivenolie
Bønnesalat:
400 g grønne bønner
1 dl mayonnaise
2 spsk dijonsennep
3 tsk flormelis
2 spsk eddike
salt og peber
Rens mørbradderne for sener.
Kom korianderfrø, citronskal, timian, salt , peber og olivenolie i en blender og blend til korianderfrøene er knuste.
Læg blandingen på en plade og rul mørbradderne heri, pensl dem med olie. Gril i ca 15 minutter.
Vend dem med jævne mellemrum.
Bønnesalat: Kog bønnerne i letsaltet vand i 2 minutter.
Afkøl dem i koldt vand og tør dem.
Bland mayonnaise, sennep, flormelis, eddike, salt og peber.
Vend bønnerne heri og server.
Serveres med et godt brød små nye kartofler og salat.