Logo

Grillet laks med sauce tatare

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksesteaks
salt, peber
 
Sauce:
1 spsk mayonnaise
2 spsk cremefraiche 18%
3 ansjoser
2 spsk kapers
1 bdt persille
1-2 stilke. friske estragonblade, evt. tørret
saft af 1-2 citron

 
Tilbehør: små kartofler og grønsager
 
Lav den kolde sauce, den har godt af at trække koldt 1 time.
Kom kapers, skyllet persille, estragon og ansjoser i en blender og hak
det fint, eller hak det meget fint med en kniv.
Rør mayonnaise og cremefraiche sammen og vend det hakkede i.
Smag til med citronsaft.
 
Ansjoserne er salte, så krydderier skulle ikke være nødvendige.
Saucen kan opbevares 3-4 dage i køleskab.
Rens lakseskiverne og dup dem tørre.
Grill (bedst i fiskerist) eller steg dem på panden med ganske lidt fedtstof.
Krydr med salt og evt. peber. Server fisken varm med tilbehør og den
kolde sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her