Logo

Grillet kyllingebryst med chutney-smør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Fileter af kyllingebryst
1 spsk Olie
1 spsk Soyasauce
1 tsk Frisk ingefær, revet
1 tsk Salt
Peber, friskkværnet

Smør:
50 g Smør
3 spsk Mangochutney
½ tsk Citronskal, revet

Rør smørret blødt. Hak mangochutneyen og rør den i sammen med citronskal. Sæt smørret koldt.
Bland olie, soyasauce, ingefær, salt og peber og pensl kyllingefileterne med blandingen. Grill dem over gløderne i ca. 6 min. på hver side, noget afhængigt af kødets tykkelse. Servér kyllingen med chutney-smørret og kogte ris blandet med minimajs, snittede forårsløg og cherry-tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her