1 ørred ca. 1 ½ kg
1 bundt dild
25 g blødt smør
1 fed hvidløg
1 citron
1 bundt forårsløg
10 g smør
Agurkecreme:
2 ½ dl cheasy fraiche 9%
½ bundt dild
½ agurk
salt og peber
Tomatsalat:
250 g cherrytomater
1 salatløg
balsamico
Tilbehør:
Nye kartofler
Rens fisken, skrab skællene og slim af med en kniv.
Hak dild og rør det med smør og presset hvidløg.
Fordel smørret i fisken og drys med salt og peber.
Fordel skiver af citron oven på fisken og pak den ind i alufolie.
Grill fisken i ca. 30 min.
Skær forårsløgene i skiver og steg dem let i smørret på en pande.
Rør cheasy fraiche med hakket dild og agurk skåret i små tern.
Smag til med salt og peber.
Halver tomaterne og hak salatløget fint.
Hæld lidt balsamico over tomaterne ved servering.
Server den grillede ørred med nye kartofler, tomatsalat og agurkecreme.