Logo

Grillede miniblæksprutter med courgetter og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede miniblæksprutter med courgetter og basilikum

Brug direkte griltning opskriften er beregnet til 4 forretter - hvis du skal

bruge den som hovedret, skal du gange opskriften op med 2

 

8 miniblæksprutter a ca. 50 g, ca. 8-10 cm lange

1 grøn courgette

1 fed hvidløg

1 håndfuld spinat

1 lille bdt basilikum

100 g frisk brødkrumme

½ dl olivenolie

 

Fjern hovedet på blæksprutterne og tag forsigtigt rygraden ud af kroppen.

Blend i en foodprocessor courgetter, hvidløg, spinat, basilikum, brødkrumme og olivenolie til en homogen fars.

Fyld fars i hver blæksprutte og luk dem evt, med en tandstikker.

Pensl dem med olivenolie og grill dem over hård varme på begge sider.

Server evt, med Sort aioli, se opskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her