Logo

Grillede middelhavstomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv at kigge efter store  bøftomater med masser af smag. "Marmande" typen fra Provence, Frankrig eller Marokko er helt fantastisk, og man ser dem nogle gange i løbet af sommermånederne.
 
6 faste bøftomater
4 spsk olivenolie
4 fed hvidløg, finthakket
1 spsk hakket frisk oregano_eller merian
salt og friskkværnet sort peber
12 udstenede sorte oliven,
 
Skær tomaterne midt over og placer dem med den runde side nedad i et lavt fad.

Stænk hvert stykke tomat med olivenolie, hvidløg oregano eller merian, salt og peber og sæt til side i 1 time eller til du er klar til at gøre dem færdige på grillen.

Strø de hakkede oliven over tomaterne, placer dem i den ene side af grillen og grill dem med den runde side nedad i ca. 10-12 minutter, til de er møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her