Sommertid er grilltid, og det er en god ide at udnytte
varmen og tilberede hele middagen over de glødende kul. Her består forretten af
grillede kammuslinger. Brød kan også varmes på grillen.
Arbejdstid: ca. 15 min. (+ tid til optænding af grill)
Grilltid: 4 minutter. 4 personer
# Grillede kammuslinger med salat:
20 kammuslinger
1 spsk olie
salt og friskkværnet peber
1 bundt dild
1 grønt salathoved
1 citron
Tilbehør: brød
*
FORDEL kammuslingerne på grillspid, pensl med olie og grill
dem 1-2 min. på hver side ved god varme.
Muslingerne må gerne være rå i midten.
KRYDR med salt og peber, drys med dild og anret med grøn
salat og citronbåde.
Server med lunt brød eller grillede brødskiver.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin