500 g auberginer
1 spsk pesto eller olie
300 g kalkunschnitzel
1 tsk revet citronskal
1 fed hvidløg, hakket
2 spsk persille, hakket
4 soltørrede tomater i små tern
Skær aubergine i 8 skiver på langs.
Grill skiverne til auberginerne er bløde og er begyndt at tage farve.
Pensl dem på den ene side med olie eller pesto.
Skær kalkunsnitslerne igennem på langs i tynde skiver, så der er 8 skiver i alt.
Bank dem evt. lidt ud, så de har form som auberinesålerne.
Krydr dem med salt, peber, citronskal og fint hakket hvidløg.
Læg en skive kød på hver smurt auberginesål.
Drys med hakket persille og soltørrede tomater og rul auberginerne om kød og fyld. Fæstn dem med en tandstik.
Grill auberginerullerne i ca. 15 min. under hyppig vending.
Server dem med nye kartofler og en tomatsalat eller grillede grønsager.