750 g fårefars
2 løg finthakket
2 dl persille
1 tsk salt
½ tsk Peber
½ tsk spidskommen groft knust
1 tsk stødt koriander
Salat.
5 dl yoghurt naturel
1 agurk
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 dl frisk finthakket mynte
salt og peber
Thabouleh:
3 dl bulgur
2 dl hakket persille
1 dl hakket frisk mynte
4 tomater
1 citron, saften heraf
1 bundt forårsløg
3 spsk olivenolie
1 tomat til pynt
1 romainsalat
salt og peber
Kødspid:
Alle ingredienserne æltes sammen, og farsen formes til runde boller. Bollerne sættes på spid og grilles på en olieret rist.
Yoghurtsalat:
Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe fri for valle, det tager 1-2 timer.
Hæld yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft, salt og peber. Riv agurken groft og tryk den fri for væde før den blandes i yoghurten med finthakket mynte.
Thabouleh:
Kog bulguren i letsaltet vand i 10 min. Hæld vandet fra. Skær tomaterne i terninger og bland dem med bulgur, persille, mynte, fintsnittet forårsløg og olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Læg de skyllede salatblade på et fad fra midten og ud, og anret salatblandingen i midten.
Pynt med tomat skåret i både.