Logo

Forretter når du griller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forretter når du griller

Mad har altid kunnet samle folk. Inviter folk til middag, og før eller siden er alle samlet i køkkenet. Det samme sker udenfor ved grillen. Så snart grillen er tændt, samles man forventningsfuldt omkring den, så hvorfor ikke give en lille forsmag på det, der kommer? Mange er tilbøjelige til at afvise tanken om hors d'æuvres eller forretter, fordi de mener, det er rigeligt at skulle tilberede en ret med tilskuere.

Men med lidt omtanke og forberedelse kan du byde på en tallerkenfuld lækre, stærke hors d'euvres, der er uimodståelige, nemme at grille, og som kan tilberedes på meget kort tid.

 

Frist dine gæster med tigerrejer i stærk­sød sauce eller pir deres appetit med kyllingevinger med ingefær og citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her