1 kg flæskerullesteg
4 fed hvidløg
6 kviste frisk rosmarin
1 spsk oliven olie
Hvisløgsfeddene pilles.
Rosmarinkvistene skylles og slynges tørre.
1 spsk rosmarinnåle hakkes meget fint sammen med hvidløgsfeddene og bindes med olien.
Kødet duppes tørt et stykke køkkenrulle.
Med en spids kniv stikkes huller rundt om i stegen, og fyldes med rosmarin-hvidløgsmassen.
Stegen gnides grundigt over det hele med salt og peber.
Resten af rosmarinkvistene klippes til (i længden) og trækkes igennem snøringen.
Stegen sættes på spid og grilsteges, helst over trækul.
Først i 30 minutter for stærk varme, derefter for svager varme, mens stegen dryppes med stegesky.
Grilltiden er ca. 1 ½ time.
Man kan også stege den i en ovngrill eller ovnstege den på et fad, i så fald kan man stege skrællede halve eller kvarte kartofler i samme fad, da de opsuger saften fra stegen, og får en utrolig dejlig smag.