Hvis du er en af de personer, der mener, at jordbær kun bør spises rå, så prøv de her. Du vil sikkert ændre mening. De smager fantastisk, især serveret med en god klat tyk flødeskum. Kom så, fyr op under de smagsløg.
Til 4 personer
450 g jordbær
4 spsk hvid rom, Cointreau eller Kirsch
4 spsk let muscovadosukker
2 kanelstænger, brækket i korte stykker
300 ml flødeskum
Nip jordbærrene, skær dem i halve og læg dem i en stor skål.
Bland rom, Cointreau eller Kirsch sammen med sukker indtil sukkeret er opløst, bland det så med jordbærrene.
Lav 4 små skåle af 30 cm kvadratiske stykker ekstra tyk folie, og fordel jordbærrene og saften i dem.
Tilsæt hver skål et stykke kanelstang, og fold kanterne op og krøl dem sammen for at lukke pakkerne.
Læg pakkerne i den ene side af grillen og steg over mellemvarme kul i 4-5 minutter, indtil de er varme hele vejen igennem.
Løft pakkerne op på tallerkner, åbn dem og server med en skefuld flødeskum.