Lav blot en stor portion coleslaw, for det kan holde sig i
op til 3 dage i køleskab og smager godt også på smørrebrød og i sandwich.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnede 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
1 pakke friske chorizopølser (eller andre grillegnede
pølser)
Coleslaw:
¼ hvidkål
2 gulerødder
1 dl syrnet fløde eller cremefraiche
1-2 tsk dijonsennep
1 spsk vineddike
1 spsk sukker
Tabasco
salt og peber
Tilbehør:
kartofler eller brød
*
Snit kålen meget fint, vend den med groft salt og lad den
trække 10 min.
Skræl gulerødderne og riv dem groft.
Rør en dressing af syrnet fløde, sennep, vineddike og sukker
og smag til med Tabasco, salt og peber.
Skyl kålen, lad den dryppe af og bland den med gulerødder og
dressing.
Steg pølserne langsomt på en pande eller grill (12-20 min.)
og server med coleslaw og kartofler eller brød.
Tips: Tynde skiver stegt pølse og coleslaw er perfekt
sandwichfyld.
Frys evt. de pølser, du ikke skal bruge, rå i en frysepose.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin