700 g mellem eller grofthakket oksekød
salt og friskkværnet sort peber
4 tsk worchestershiresauce
4 skiver cheddarost
lidt blødt smør
4 flækkede sesamboller
bløde salatblade
skiver af syltet agurk
tomatskiver
løgringe
tomatketchup
Bland kød, krydderier og worchestershiresauce grundigt i en skål. Del blandingen i fire lige store portioner og form dem til bøffer, der passer til bollerne.
Gør en grill eller stegepande klar. Pensl grillrist eller pande med lidt olie og steg bøfferne 4 minutter på hver side, hvis de skal være halvrøde, længere, hvis de skal være gennemstegt. Bøfferne skal kun vendes en gang. Lige før de er klar, lægges en skive ost oven på hver som får lov til at smelte.
Når bøfferne er ved at være færdige, smøres bollernes skæreflader og ristes let.
Fordel salatblade ne på bunden af de fire boller. Læg en bøf på hver, fordel agurkeskiver, tomatskiver, løgringe og ketchup ovenpå og læg toppen af bollerne på - server straks